Beställ material

Faktureringsuppgifter

Namn
Leveransadress
Fakturaadress

Beställ litteratur

Okunskapen om drogen är på sina håll fortfarande stor när det gäller bland annat skadeverkningar, medicinsk användning och att en legalisering skulle minska problemen i samhället. Den allt rikare cannabisindustrin driver på sådana myter. Första upplagan kom ut 2012 och det här är den fjärde uppdaterade upplagan av 8 myter om cannabis. Författaren och vetenskaps-journalisten Pelle Olsson går återigen igenom de åtta vanligaste missuppfattningarna om cannabis och svarar på dem.
Pris: 50,00 Kr
Cannabis är inget läkemedel, men används ändå i medicinska syften runt om i världen. Författaren och sjuksköterskan Pelle Olsson reder ut hur detta hänger ihop. Han berättar om plantans historia, om var forskning och vetenskap står idag och om skillnaderna mellan själva växten och de ingående cannabinoiderna. Den aktuella situationen för medicinsk cannabis redovisas för 41 länder.
Pris: 95,00 Kr
Big Marijuana är en reportage- och faktabok om den vanligaste illegala drogen. Det är Pelle Olssons tredje och mest genomarbetade bok om cannabis och den finns nu i reviderad upplaga! I den nya omarbetade upplagan finns bland annat ett nyskrivet kapitel om USA och Colorado, kapitlen om Portugal och Kanada har uppdaterats och att den tidigare dokumentationen om konsekvenserna av cannabisanvändning bekräftats och förstärkts.
Pris: 160,00 Kr